tisdag 29 mars 2011

LillBlomman har blogcandy!

Givetvis vill jag prova lyckan att få lägga vantarna på dessa godbitar!



Allt detta hittar du i hennes blogg! 

söndag 27 mars 2011

Väskkort



Tog inga bilder på kortet invändigt men där finns likadana paneler som på framsidan av kortet, gott om plats att framföra sin hälsning.

Väskkort

Igår satt jag och kollade runt på lite bloggar bl.a Maidens blogg, där fann jag inspiration till att göra ett väskkort. I dag har jag försökt få lite tid att göra detta och det är inte helt enkelt... Tillslut blev det klart! Bild kommer så snart allt torkat och jag känner mig helt klar. Det var busenkelt!

Nu har jag fått ett mindre raseriutbrott på större delen av min familj så sambon och stora tjejen har satt sig i bilen för att fixa pizza,vet inte riktigt om det var för att få i mig mat för att på nåt vis lugna ner mig, för att fly fältet eller för att vara behjälplig som han tyckte att hämtpizza kunde passa just nu... =)

Som sagt fotot kommer så småningom...

måndag 21 mars 2011

Lättklätt kort.



En nyfunnen favorit i stämpelväg är KennyK. Jag tycker det är så himla kul att färglägga dom stämplarna, o inte helt enkelt är det heller. Idag gjorde jag den här lila  bruttan. Det blev ett rätt sparsmakat kort men det är väl å andra sidan lite min stil verkar det som... Har svårt för krusiduller.

måndag 14 mars 2011

Livstecken

Ja, här händer det inte mycket. Jag får väl skriva lite i alla fall bara så det inte ser så tomt ut.
Vi har haft sportlov här i Jämtland så jag och barnen har varit på annan ort i en vecka. Därav det knapphändiga scrappandet.
Jag har just skrivit ut Flowerets påskstämplar som så småningom ska färgläggas och hittas på med. Det är så himla kul att ha förmånen att vara DT. Det finns flera anledningar till det. Först och främst är det ju kul att jobba med nya saker och det genererar nästa anledning. Det gäller att liksom hålla ångan uppe. När de nya stämplarna kommer i mailen så tvingas jag att klura lite och det tycker jag är väldigt roligt. Vissa stämplar ser jag direkt hur jag ska använda medans andra  kräver lite mer fundering.

Bara för att det inte ska se så tomt ut så visar jag en bild från en eftermiddagspromenad under sportlovsveckan.


fredag 4 mars 2011

Tea kort



 Här har jag använt mig av Flowerets stämpel med Thea. Det syns inte på bilden men det blev kanske lite mycket Stickles. Lika bra det. Den lilla Thank you tagen är en gratis digi som jag laddat ner på nätet nånstans. Den tackar vi för!

Bakgrunden har jag stämplat med en swirl och distress ink. Det lilla vita glittriga hjärtat kommer från ICA maxi.