tisdag 19 juli 2011

Lite gammalt på nytt.

Eftersom jag inte riktigt har hunnit pyssla så mycket som jag skulle vilja men ändå vill att det händer nåt i bloggen så kommer här en av mina favoritstämplar hos Floweret. Det är en digital stämpel som Camilla gjorde i vintras till alla hjärtans dag men jag tycker den passar lite när som helst. Nu i sommar är det ju även lite bröllop här och var och vad passar inte bättre då om inte lite kärlek!

lördag 16 juli 2011

Hojtur

En underbart fin och varm sommarkväll fick jag följa med min farbror i sidovagnen på hans veteranmotorcykel. Så här fint var det när vi började turen vid tio på kvällen.

onsdag 13 juli 2011

Sommarlov?!

Nu har jag haft ett rejält sommarlov här i bloggen. Har faktiskt inte hunnit med att pyssla så speciellt mycket heller. Inte i praktiken i allafall. I teorin har jag hunnit med både det ena och det andra. Jag har till exempel gjort ett kort med ett stämplat motiv där bakgrunden är inspirerad av ett inslag i senaste Magnolia Ink. Jag har även börjat fundera över ett studiecirkelupplägg inför hösten, ska förmodligen hålla studiecirkel i Scrapbooking och kortmakeri. Vad mer har jag hunnit med i teorin. Jo jag har förberett massor inför bröllopet om en månad.
Tyvärr är det som alla vet sällan teorin och praktiken håller sams eller drar ens någorlunda jämt. I praktiken har jag fotat lite så jag har nåt att scrappa. Jag har påbörjat en LO, fast sen låg gästlistan till bröllopet bredvid på skrivbordet så då gled uppmärksamheten över till den...
O, ja, jag har börjat jobba! Fick ett jobb förra veckan så nu jobbar jag heltid. M är hemma med barnen tills det är dax för inskolning och dagisstart.


Blir snart barnkalas hos en kompis så tills dess så ska jag iaf. hinna göra både kort och presentpapper hade jag tänkt. Jo förresten, när jag tänker efter så har jag faktiskt provat på att göra ett neverendingcard. Blir inga bilder eftersom jag inte har några bra än på just det kortet. Men det var ju busenkelt att göra!