onsdag 28 september 2011

Kvällens julkort

Två av dom här korten blev det ikväll. Det är så enkelt det kan bli. Men jag brukar inte göra så avancerade alster, jag får inte till det.

Nu har jag ett litet lager julkort så nu behöver jag inte ha panik för det. Det jag däremot har lite ångest över är att jag inte kommit på nåt juligt än som DT alster.
Stämplarna använder jag rätt ofta, senast var det dotterns inbjudningskort i ett av mina tidigare inlägg denna vecka, men vad jag ska göra för DT grej den här gången det får jag klura lite på.

Besök gärna www.Floweret.se det finns en hel del roliga digitala stämplar där!





//Sara. Jämtlandstös

måndag 26 september 2011

Kass bildkvalitet!

Jag har skaffat en Iphone istället för min Nokia N8 jag hade tidigare. Jag är nöjd över mitt nyförvärv förutom en sak. Den tar helt fruktansvärt dåliga bilder jämfört med N8 an, nu är det kanske inte juste att jämföra dom telefonerna eftersom N8 an kommer från en helt annan galax när det gäller kameran.
Därför kommer det härefter att vara sämre bilder ( inte föremålet för fotot hoppas jag) än vad det varit tidigare.
Ni får hålla tillgodo!

Början på inbjudningskort

Är hemma med en förkyld dotter så när hon sover passar jag på att börja med kalasinbjudan för den större dottern.



//Sara. Jämtlandstös

lördag 24 september 2011

Krya på dig kort

Ett kort till en sjuk släkting.



//Sara. Jämtlandstös




Härligt med lite kreativt kaos ibland! Tänk vad ett par inköp kan göra för skaparlusten!

//Sara. Jämtlandstös

ProMarker förvaring


Detta dilemma. Hur ska dessa små godo har bäst förvaras. Beror så klart helt på hur man är som målare, stationär eller flyttbar. Jag tillhör de som gärna tar med pennorna lite var som helst så även om det vore snyggt med en snygg bordsförvaring så skulle det vara väldigt opraktiskt för mig. Jag har istället tagit några plast lådor med lock som det egentligen är tänkt att det ska vara fiskedrag i. Dom passar som en smäck på längden och har lite lagom mycket fack. Jag har fyra lådor men skulle nog behöva två till om/ när jag har alla pennorna. Lådorna är sorterade färgvis.








//Sara. Jämtlandstös

Shopping shopping...

Idag gjorde jag slag i saken och köpte en embossingfön, handlade på Pandurohobby så nåt fantastiskt klipp gjorde jag ju inte rent ekonomiskt. Den jag hade tidigare var makens, modell heavy duty. Den har nu fått fötter och troligen irrat sig tillbaka till garaget. Den får väl stanna där bara min nya blå får stanna här.




Ser nu att bilden blev lite, hmm, ekivok, fast det roar alltid nån så den får vara kvar.

torsdag 22 september 2011

Ett paket kom lastat...

med massa papper, cardstock, NS stansar och liiite bling. Var ett tag sen jag handlade nåt, ifs så har jag väl kanske inte gjort så mycket heller men det tycker jag inte riktigt hör dit...


Jag har handlat från lite olika butiker, främst på nätet eftersom jag bor i stad som numer helt saknar scrapbutik, Syssla undantaget, den butik jag allt som oftast återkommer till är Nettans scrapbooking4u. Utbudet passar mig bra och framför allt gillar jag när sakerna kommer fort!
Rekommenderar varmt ett besök!

Bilder kanske kommer på några saker, har nämligen redan hunnit stoppa ner pappren på rätt plats i mappvagnen och en bunt vita cardstock är väl kanske inte mycket att visa.

En annan rolig grej, om det blir tillräckligt många deltagare så kommer jag att leda en kurs i scrapbooking och kortmakeri hos Studieförbundet vuxenskolan här i Östersund. Hoppas verkligen att kursen blir av!

Ha de så länge!

torsdag 15 september 2011

Bloggar från ifånen...

Nu ska jag se hur det funkar att blogga från min Iphone.


Och så verkar jag fått till ett foto oxå. Nu kanske det blir av att jag bloggar lite oftare.

Ha en bra kväll!!