torsdag 27 januari 2011

Hinner inte det jag vill...

Just så, jag hinner inte det jag vill. Jag har massor med tvätt som måste vikas, bara "nån" kunde bära upp den kolossalt överfulla tvättkorgen de två trapporna till övervåningen. Har oxå pysselabstinens, har inte hunnit pyssla alls på snart två veckor. Hälsade på hemma hos pappa en hel vecka och har dessutom skaffat en ny telefon som jag håller på att lära mig. Just nu så skulle jag försöka förstå mig på hur man för över musik från datorn till nallen men dum som jag är så råkade jag påbörja en kartuppdatering, så kartprogrammet är det senaste i telefonen, enligt mina högst tvivelaktiga och inte alls faktabaserade beräkningar så kommer uppdateringen att fortgå i ca en timme till om den håller samma fast som nu... så det var den musiknerladdingen.
Nåja, glädjer mig iallafall åt att få sitta några timmar på Brunkullans scrap & card på lördag UTAN barn. Tror jag ska ta med lite utskrivna digistämplar från Floweret.se och göra något av dessa till mitt DT bidrag för februari.
Så där nu har kartorna för norden uppdaterats, nu verkar det vara GPS vägledningsrösterna som står på tur.

Nä, nu tar jag en kopp java och inbillar mig att jag får kolla på Halv åtta hos mig utan barn i knät... ( vilken drömmare!! )

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar